Publications

Dr. iur. Karola Krell


  • EU Food Law Handbook 2015
    Hrsg. Bern van der Meulen, Wageningen Academics Publishers, 2015, Chapter 19: Food contact materials
    www.wageningenacademic.com/doi/book/10.3920/978-90-8686-246-7
  • Advertising Food in Europe, A comparative Law Analysis
    Hrsg. Aude Mahy, lexxion, Berlin 2014, Chapter 17: Switzerland
    www.books.lexxion.eu/books/view/9783869652498
  • „RASFF – Systematic Food Safety?“
    Sicherheit & Recht, 3/2011
  • F(G)ood Advertising Practice in Switzerland
    European Food and Feed Law EFFL 6/2010, 341-346
  • Die Cassis de Dijon-Bewegung auf dem Schweizer Lebensmittelmarkt, in:
    Deutsche Lebensmittel-Rundschau DLR, Jan. 2010, 35-40
  • “Die Haftungsverteilung im Lebensmittelrecht – Geltung und Anwendbarkeit der Modelle Kettenverantwortung und Stufenverantwortung im Lichte aktueller europäischer und nationaler Rechtsetzung”
    P.C.O. Verlag, Bayreuth, 2005